Aanmelden

Doet u ook mee?

De organisatie van het evenement bestaat alleen maar uit vrijwilligers. Echter, wij ontkomen er niet aan om minimale kosten uit te geven, die slechts een paar procent vertegenwoordigen. Dankzij uw deelname of sponsoring kunnen wij echt wat betekenen voor Stofwisselkracht en Roparun.

U wilt deelnemen? Een team inschrijven, dat kunt u doen via het formulier op deze pagina. Een partijtje van ongeveer 10-15 minuten wordt op een kwart voetbalveld gespeeld, met kleine doeltjes. Een team bestaat uit vijf spelers en twee reservespelers (geen keeper). Inschrijving per team bedraagt € 250,00. Vermeld bij aanmelding uw naam, bedrijfsnaam en de naam van het team

Wilt u sponsoren? Dan kunt u zich ook via dit formulier aanmelden. Vermeld bij aanmelding uw naam, het sponsorbedrag en uw telefoonnummer.

Voor uw administratie krijgt u van ons een bevestiging per mail van uw deelname en/of sponsoring. U kunt ook mailen naar inschrijven@minibedrijventoernooi.nl.

 

Direct geld overmaken?
Uiteraard kunt u ook direct geld overmaken naar IBAN NL66INGB0005610573, t.n.v. F.O. Bosch te Alblasserdam, onder vermelding van “MBT sponsoring” als u wilt sponsoren en “MBT deelname” als u met een team wilt deelnemen aan het voetbaltoernooi.

Alvast hartelijk dank voor uw mooie bijdrage!

Neem contact met ons op, vul het formulier in.

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp
DeelnameSponsoring

Teamnaam (alleen in te vullen bij Deelname)

Uw bericht