28 mei 2016 Metakids Bedrijventoernooi

7 maart 2016 | De datum voor het komende Metakids Bedrijventoernooi is bekend! Zaterdag 28 mei aanstaande wordt de 17e editie van het jaarlijks terugkerende voetbaltoernooi gehouden. We verwachten weer veel inschrijvingen, zowel voor deelname als sponsoring.

Het toernooi wordt zoals ieder jaar gehouden bij v.v. Alblasserdam, waar weer een grote groep vrijwilligers klaar staan om er een succesvolle dag van te maken. Vorig jaar heeft Sara Kroos, ambassadrice van Metakids, onze cheque in ontvangst genomen. Wie weet wie er dit jaar als afgevaardigde van de stichting naar voren treedt!

Schrijf je in voor deelname via dit formulier. Via hetzelfde formulier kunt u zich aanmelden voor een vrijwillige donatie. In beide gevallen ontvangt u van ons een bevestiging voor deelname en/of sponsoring. Wat u alleen dan nog maar hoeft mee te nemen is een paar voetbalschoenen en een hoop gezelligheid!