Metakids Minibedrijventoernooi 2015 goed voor bijna 11.000 euro

25 mei 2015 | Het Metakids Bedrijventoernooi dat zaterdag 23 mei werd gehouden bij v.v. Alblasserdam op sportpark Souburgh, heeft minstens 10.882 euro opgebracht. Het bedrag werd aan het eind van de dag met trotst gepresenteerd aan Sara Kroos, ambassadeur van Metakids. Aan het toernooi deden in het totaal 168 spelers in 4 heren- en 1 damespoule mee. Een paar dagen na het voetbaltoernooi ontvingen we nog steeds donaties, waardoor we uiteindelijk een prachtig bedrag van € 11.361,59 mochten overmaken naar Metakids.
Alle deelnemers en sponsoren, nogmaals hartelijk dank voor jullie bijdragen!

Al 16 jaar organiseren Frank Bosch en Sharon Simonse het Minibedrijventoernooi. Een paar jaar terug is de naam van het toernooi omgedoopt naar Metakids Bedrijventoernooi. Dit jaar werd het toernooi voor de achtste keer op rij gehouden voor Metakids.

Metakids is een stichting die fondsen werft voor onderzoek naar stofwisselingsziekte bij kinderen. Zo’n 800 kinderen worden er per jaar geboren met een stofwisselingsziekte, waarbij velen de leeftijd van achttien niet eens halen. “Het is van groot belang dat er meer geld komt voor onderzoek naar deze ziekte,” zei ambassadeur Sara Kroos.